Home Tehnologie Aplicatii android ce vă ajută în călătorie

Aplicatii android ce vă ajută în călătorie

3 min read
2
0
8
aplicatii android calatorie

Câteva aplicatii android care vă pot fi de folos pentru călătorii

Mai jos sunt câteva aplicatii android pe care e bine să le aveți instalate pe telefon atunci când plecați într-o călătorie.

Dacă plecați în concediu cu avionul, nu strică să aveți intalată pe telefon Henri AppPort, aplicația oficială a Aeroportului Otopeni, care vă pune la dispoziție toate informațiile legate de zbor. Aplicația poate fi descărcată din Play Store.

Pentru cei care aleg să mergă spre destinație cu mașina, Romania Offline Maps & Weather este aplicația ce nu trebuie să le lipsească din telefon. Această aplicatie are o colecție de hărți cu drumurile de la noi din țară, dar care, spre deosebire de altele, funcționează offline, orientarea făcându-se numai prin GPS. Pune la dispoziția utilizatorului și prognoza meteo pe 14 zile, indiferent de destinția aleasă. (descarcă de aici)

InfoAutogari și Mersul trenurilor sunt două aplicații necesare celor care pleacă în călătorie cu mijloace de transport în comun. (descarcă aplicațiile de aici și aici)

Salvamont este o aplicație foarte utilă celor împătimiți de drumeții, care oferă informații la zi cu privire la starea vremii, traseele montane, despre starea tuturor pârtiilor din țară, dar și contactele și locațiile cabanelor montane. Mai poate fi folosită pentru a localiza cabanele montane aflate pe o rază de 10 km în jurul tău atunci când te prinde seara pe un traseu de munte. (descarcă aplicația de aici)

Caut ATM este aplicația care vă arată locația ATM-urilor din orașul unde vă aflați. Nu mai pierdeți vremea căutând un ATM atunci când rămâneți fără bani cash în portofel. (descarcă de aici)

Voi ce alte aplicatii android foarte utile pentru călătorie mai cunoașteți?

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

2 Comments

 1. Mery

  luni, 15 decembrie 2014 at 00:11

  Romania Offline Maps & Weather este ok ca aplicatie dar uneori mai apar si mici buguri.

  Reply

 2. Petruș

  sâmbătă, 3 ianuarie 2015 at 20:31

  Cât de exactă mai este aplicația Mersul Trenurilor? Din câte știu eu, în urmă cu un an de zile CFR a blocat accesul la situl ce furniza informații despre mersul trenurilor.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.