Home Divertisment Asia Express Sezonul 2 Episodul 1 Online din 10 Februarie 2019

Asia Express Sezonul 2 Episodul 1 Online din 10 Februarie 2019

3 min read
0
0
1,375
Asia Express Sezonul 2 Online

Urmăreste online premiera reality show-ului Asia Express – Drumul Elefantului Sezonul 2, care vine cu episodul 1 în seara de duminică, 10 Februarie 2019. Este show-ul în care vedetele vor avea de parcurs peste 4000 de km cu doar 1 euro pe zi. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanță la nivel personal.

În acest sezon 2 Asia Express, nouă cupluri de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 6000 de km, Sri Lanka și India, într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Faptul că nu au bani pentru transport le face viața extrem de grea și vor ajunge la tensiuni incredibile.

În seara de duminică are loc premiera Asia Express Sezonul 2 Episodul 1, în care cele nouă cupluri se vor acomoda cu primele probe ale concursului. Cel mai dur reality show le va pregăti o serie de probe care le vor pune la mare încercare pregătirea fizică, dar și răbdarea. Concurenții noului sezon „Drumul Elefantului sunt: Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copot și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Telespan, Cocuta și Bogdan Boanta, Anca Sigartau și fiul ei, Sofian Abaab.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Asia Express Sezonul 2 Episodul 1 Online, difuzat în seara de duminică, 10 februarie 2019, numai la Antena 1. În această seară, de la ora 20:00, vom vedea cum va începe aventura celor nouă concurenți și prin ce momente incredibile vor trece aceștia. Sursa: Antena 1

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.