Home Auto Autovit.ro primește un nou design, mai multe optiuni…

Autovit.ro primește un nou design, mai multe optiuni…

2 min read
0
0
11
autovit.ro are interfata noua

autovit.ro are design nou

Site-ul de anunțuri auto, autovit.ro, are un design nou, mai prietenos și mai stabil, cu mai multe opțiuni la dotări…

Site-ul de anunțuri pentru mașini, autovit.ro vine de astăzi cu o interfață nouă, mult mai prietenoasă decât cea de la vechiul Autovit. În plus, este mult mai stabilă, cu mai multe opțiuni la dotări, ceea ce face să crescă șansele de a vinde sau a cumpara o mașină.

Ceea ce mi se pare interesant este mesageria internă disponibilă pentru utilizatori, permițându-le cumpărătorilor să comunice în timp real cu vânzătorii. Aceștia au posibilitatea de a accesa arhivele discuțiilor în orice moment.

Adăugarea de anunțuri este mai facilă decât înainte. Poți alege din mai multe opțiuni, spre exemplu pentru dotări.

Au fost aduse îmbunătățiri la funcția de căutare. Acum este mult mai simplu să găsești mașina dorită. Alegi una din cele opt categorii afișate, după care alegi marca și modelul și apeși butonul „Caută”. De aici ai posibilitatea de a face o căutare mai avansată în funcție de preferințe (localitate, anul fabricației, combustibil, stare etc.).

Prețurile anunțurilor au fost create pentru a se adapta tuturor nevoilor. Există posibilitatea utilizatorului de a crea propriul pachet.

Noul design pentru Autovit va fi afișat atât pe platforma desktop, cât și pe cea mobilă în cadrul aplicațiilor iOS, Android și Windows Phone.

Load More Related Articles
Load More In Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.