Home Bloguri Povești și gânduri Avatar Ariss: Magia iese la iveală

Avatar Ariss: Magia iese la iveală

12 min read
0
3
58
Avatar Ariss

Descoperind că sunt Avatarul, au început să apară tot felul de întrebări, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe lucruri mai importante. Voi descoperi răspunsurile, după ce-i voi găsi pe Marzo și Evelin.

Ce mi se pare amuzant….. În toată treaba asta, este faptul că nu puteam da de ei. Atunci când îți dorești să obții ceva, din toată inima, și nu-l primești… Devine frustrant!!! Adică… Până acum n-am vrut să am de-a face cu ei, cu responsabilitatea de care trebuia să mă atașez fiind avatarul, iar în acele clipe îmi apăreau în cale de îndată. Acum, nu știu ce să mai fac ca să-i găsesc!!!

După un dialog întreg cu mine însămi, mi-a tresărit o idee. De-ndată ce poartă numele „Luptătorii nopții”, ar trebui sa fie prezenți noaptea pe străzile cartierului. Aveam de gând să aștept până la lăsarea serii, dar până atunci trebuia să mă pregătesc cumva pentru întâlnirea cu ei, așa că am zis să mă îmbrac mai adecvat pentru o scurtă aventură. Echipamentul meu consta într-o îmbrăcăminte care să-mi permită să mă mișc destul de ușor. Am optat pentru niște pantaloni cu un material asemănător blugilor, dar puțin mai largi, un tricou negru pe corp și niște mănuși de protecție… Mai mult pentru încheieturi, iar în picioare bocanci, ca să-mi asigure mersul mai stabil.

Privesc pe fereastra din camera mea cum soarele apune, așa că mi-am zis că trebuie s-o iau din loc.  Bineînțeles ca n-am plecat la drum cu mână goală și mi-am luat un ghiozdan cu diferite obiecte care ar trebui să-mi fie de folos.

Ies din casă, pregătită de o plimbare lungă în timp de noapte. Străzile erau pustii, iar liniștea ce mă înconjura, îmi crea o stare de disconfort. Mersesem minute bune pe aleiuțele înguste ale cartierelor, până să se întâmple ceva.

Un magazin din apropiere a suferit o spargere. Multe obiecte de valoare au fost luate de acolo, fiind un magazin de antichități. Văzând acel eveniment, m-am așteptat sa apară „Luptătorii nopții”, să salveze situația, și așa s-a întâmplat. Ei au luptat să recupereze obiectele furate și să nu dispară făptașii până la venirea poliției. De aproape, am urmărit evenimentul. După ce poliția i-au luat pe respectivii tâlhari, plecând cu aceștia la secție, m-am apropiat de grup cu intenția de a vorbi cu ei.

Bineînțeles că vroiam să vorbesc numai cu Evelin și Marzo, așa că…. În momentul în care  i-am văzut, am încercat să nu dau de bănuit că s-ar fi întâmplat ceva. I-am salutat în primă fază, înainte ca ei să facă o față mai ciudată decât a mea. Erau surprinși să mă vadă.

– Ariss…. Dar ce faci aici?, mă întreabă Marzo de-a dreptul uluit de prezența mea.

– Oo… Păi… Am vrut să văd ce mai faceți!, spun eu ocolind adevăratul motiv.

– Serios, ai bătut atâta drum ca să vezi ce mai facem!, îmi spune Evelin, convinsă că am mințit-o.

Vă dați seama că n-am ținut-o mult așa și le-am spus adevăratul motiv pentru care venisem. La început nu mi-au dat de înțeles că au priceput ce mi s-a întâmplat, prin descrierile mele, așa că am zis să fac o mică demonstrație.

Planul meu era să mișc o piatră …. Vreme ce tocmai făcusem asta în peșteră, așa că nu părea să fie vreo problemă, dar ce să vezi, n-am putut controla nimic și nu înțelegeam de ce. M-am chinuit secunde bune să mișc pământul, dar fără rezultat. Marzo și Evelin au început să-și piardă răbdarea, începând să creadă că am născocit totul. M-am simțit jalnic!! Nu știam de ce n-a mai mers acest truc,cert e că aceștia mă considerau „Cea mai mare fraieră” părerea mea…

După eșecul considerabil și rușinea față de ei, în spatele lui Evelin se trăsare un individ care-i înșfacă ghiozdanul ce-l avea lângă picioare. Persoana a alergat cu bunul acesteia și cu speranța că nu va fii prins. Desigur că Evelin n-a putut accepta asta și s-a dus după el prin labirintul străduțelor pustii. Nici Marzo n-a putut sta deoparte, văzând că prietena sa are nevoie de ajutor, hotărând să se implice.

Situația a devenit mai grea odată cu apariția mai multor persoane, care erau de partea hoțului. Aceștia au început sa lupte cu cei doi pentru aș apară tovarășul infractor.

Privind acțiunea de pe margine, am realizat că trebuie să fac ceva ca să-i ajut și m-am aventurat în acea luptă fără să gândesc. Bineînțeles că Marzo și Evelin erau bine antrenați pentru situații de genul ăsta , folosind tot felul de mișcări de luptă.

Eu ce puteam face…… L-am apucat pe unul de haină, trăgându-l în spate, ușurându-i situația lui Marzo. Primele secunde am crezut că l-am ajutat, dar se pare că am reușit doar să înfurii acea persoană. În acea clipă s-a întors către Marzo cu o armă. Știam ce vroia să facă și ce se putea întâmpla, iar fără să clipesc am acționat iresponsabil. M-am pus în fața lui Marzo, fără să știu că l-aș putea salva. Eee…. Aici intervine puțină magie. Se pare că am activat partea aceea cu Avatarul fiind în pericol.

Revenind….. Țâșnind în fața atacatorului, gestul care îmi era în reflex a fost să-mi ridic mâinile cu scopul să-mi apăr fața, iar atunci am reușit să controlez pământul. Am ridicat un zid în fața mea, separându-mă de acel om.

Cei patru atacatori…..când au văzut ce se întâmplase, și-au abandonat misiunea furtului și au fugit mâncând pământul…. La propriu.!!

Eu n-am fost conștientă de pericolul în care mă aflasem și am început să urlu de bucurie pentru că am reușit să-mi deblochez puterile. După acel moment de supremație, cei doi viitori tovarăși s-au uitat la mine cu uimire. Au fost șocați de ce am putut face.

Va urma

Load More Related Articles
Load More In Povești și gânduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.