Home Bloguri Povești și gânduri Avatar Ariss: O stăpână a elementelor

Avatar Ariss: O stăpână a elementelor

5 min read
0
3
25
Avatar Ariss

După cum spuneam… Ceva de-a dreptul incredibil m-a obligat instinctiv să mă opresc în a mai face vreo mișcare. Nu credeam că poate fi real, până când am văzut-o cu poprii mei ochi pe mama ținând „Lumina eternă”. Este un nestemat cunoscut că ar deține proprietăți magice și folosit în trecut de nomazii aerului pentru a avea o recoltă bogată. Cel puțin așa cunosc legenda…. Și sunt sigură că aceea era piatra descrisă mai devreme.

Lucrul care mă făcea să-mi pierd mințile era, de ce mama?… Dintre toate persoanele de pe acest Pământ, trebuia ea să aibă aceasta piatră?…. DE CE!??.. FAMILIA ASTA ERA BLESTEMATĂ!!!, cel puțin asta am crezut în clipele derulate.

Totul era prea mult pentru mine, iar întâlnirea cu mama nu era pe lista mea de priorități atunci, așa că am decis că am nevoie de câteva momente să fiu singură. Doar eu și gândurile mele în „Catacombele de cristal”, locul perfect pentru a mă relaxa.

Ajungând acolo, încercam să găsesc răspunsuri la întrebările care-ți puneau capac dacă îți erau adresate. Supărarea și stresul își făceau apariția după o asemenea zi! Aveam nevoie de un mod prin care să mă descarc, așa că am început să țip și să gesticulez cu mâinile foarte tare. În acel moment, o parte din tavanul cristalin s-a prăbușit într-o secundă jos. Reacția mea a fost de blocaj instant.

Vroiam cu disperare să aflu cum am dărâmat ditamai pietroiul, așa că am repetat acțiunea de mai devreme. Am gesticulat din nou cu mâinile, punându-mi toată concentrarea pe o stâncă, iar rezultatul a fost de neimaginat. Acea bucată de pământ amestecată cu cristale s-a împărțit în mai multe părți.

Era oare posibil….. Puteam controla pământul… Să fiu oare stăpân al pământului! …. Nu puteam crede… Până când, dintr-o reacție de bucurie extremă, am sărit în aer câțiva metri. Bine înțeles că după acel salt, m-am prăbușit fix în poponeață. A durut foarte rău!!

Se părea că puteam controla și aerul, iar ce-mi spuseseră spiritele acum câteva zile nu mai părea o aiureala, că aș fi Avatarul.

– Nu se poate….sunt o stăpână a elementelor… IUHUUUU….!!! Stai să vadă și prietenii mei asta!

În gândul meu credeam că stăpânirea elementelor este o distracție și voi fi foarte invidiată, dar în realitate știam că acest fapt ar declanșa un adevărat război.

Aveam nevoie de ajutor….. Nu puteam merge la Daia și Dumzu, i-aș fi pus în pericol, așa că m-am gândit la Marzo și Evelin, care fac parte din grupul „Luptătorii nopții”. Ei oricum știau dinainte că aș fi putut fi Avatarul, deci nu ar fi fost o surpriză dacă le-aș fi povestit noile evenimente.

Mai exista o problemă, cum reușeam să iau legătura cu ei?

Load More Related Articles
Load More In Povești și gânduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.