Home Diverse Bani aruncați la gunoi din lipsa de educație

Bani aruncați la gunoi din lipsa de educație

2 min read
0
0
11
bani aruncati pe jos

Hai că pe asta n-ai știut-o! Iar dacă ai știut, atunci înseamnă că ai mulți bani și nu ai educație. Dar să vedem pe îndelete despre ce e vorba, ca să nu vă țin prea mult în suspans.

Ești în parc și tragi o pipă ca tot omu` fumător. Ce se întâmplă imediat după? Exact, ai ghicit! Chiștocul ajunge undeva pe jos, că doar nu ai vrea în coșul care este la doi pași de tine. La fel se întâmplă cu ambalajul produselor pe care le servești atunci când îți ghiorțăie mațele ori șervețelele cu care te ștergi la gură.

Și totuși, cum arunci banii fără să-ți dai seama? Destul de simplu. Pentru a ridica mizeria aruncată la voia întâmplării, trebuie să plătești pe cineva să facă treaba asta. Cu cât este mai mult gunoi de strâns, necesarul de persoane va fi mai mare. Ei, și cine să le va plăti pe acestea? Primăria din banii contribuabililor, adică și ai tăi.

N-ai vrea totuși să renunți la astfel de imbecilitate? Să nu mai afectezi și pe oamenii de bun simț prin lipsa ta de educație? Gândește-te totuși serios la aceste întrebări! Sau măcar la paralele tale, dacă nu și la ale altora.

bani aruncati pe jos

sursa foto

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.