Home Divertisment Billie Eilish este cea mai tânără artistă care a câștigat albumul anului la premiile Grammy

Billie Eilish este cea mai tânără artistă care a câștigat albumul anului la premiile Grammy

2 min read
0
5
24
Billie Eilish a câștigat cinci premii Grammy

Billie Eilish a condus premiile Grammy duminică seară (26 ianuarie), mergând acasă cu cinci dintre cele șase premii la care a fost nominalizată: cel mai bun artist nou, albumul anului, cântecul anului, recordul anului și cel mai bun album vocal pop.

Billie a devenit cea mai tânără artistă care a câștigat vreodată albumul anului pentru debutul său în topul clasicului, „Când toți adormim, unde mergem?”, stabilit anterior de Taylor Swift, care a câștigat râvnita statuie de aur la 20 de ani pentru „Fearless” în 2010.

„Glumesc foarte mult despre aceste lucruri, dar vreau cu adevărat să spun că sunt atât de recunoscătoare”, a spus cântăreața.

Candidații pentru albumul anului au fost Bon Iver („I, I”), Lana Del Rey (”Norman F *** ing Rockwell”), Eilish („When We All Fall Asleep Where Do We Go”), Ariana Grande („Thank U, Next”), HER („I Used to Know Her”), Lil Nas X („7”), Lizzo („Cuz I Love You”) și Vampire Weekend („Father of the Bride”).

După ce șocul și sărbătoarea s-au încheiat, superstarul în vârstă de 18 ani a luat-o pe Instagram luni (27 ianuarie) pentru a împărtăși o scurtă, dar dulce reacție la marea ei noapte.

    Load More Related Articles
    Load More In Divertisment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.