Home Bloguri Cea mai bună și cea mai sănătoasă mâncare pentru bebeluși

Cea mai bună și cea mai sănătoasă mâncare pentru bebeluși

3 min read
0
0
7
Cea mai buna mancare pentru bebelusi

Cea mai buna mancare pentru bebelusi
Cea mai bună și cea mai sănătoasă mâncare pentru bebeluși. Cum aleg varianta cea mai bună în alimentația unui bebe

Din momentul în care devi părinte, vrei pentru copilul tău tot ce-i mai bun și mai sănătos în alimentație. Însă e destul de greu să găsești pe piața românească alimente sută la sută sănătoase din care să-i prepari cea mai bună mâncare.

Când mergi la piață e bine să te orientezi către țăranii cu fructe și legume cu aspect mai puțin frumos chiar dacă au câte o gaură de vierme. Asta înseamna că acele fructe și legume nu au fost stropite cu fel de fel de substanțe împotriva buruienilor și a insectelor, care ar putea afecta sănătatea bebelușului.

Preparând în casă mâncarea pentru bebeluși, ieși și mai ieftin, însă este adevărat că îți ia ceva timp pentru preparare. De asta multe mămici se îndreaptă către produsele din comerț. Dar cele din comerț este greu să nu conțină conservanți, E-uri, etc. În plus, mâncarea preparată în casă poate fi făcută pe gustul copilului.

Un minus pentru mâncarea pentru bebeluși preparată în casă este acela că poți să o dai în bară dacă nu ești atentă la compoziție. În schimb, produsele din comerț au o compozitie bine gândită de specialiști din punct de vedere nutrițional.

Voi ce variantă ați ales în alimentația bebelușului și care considerați că ar fi cea mai bună  și mai sănătoasă mâncare pentru bebeluși?

    Load More Related Articles
    Load More In Bloguri

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.