Home Bloguri Cel mai bun curier pentru livrări de electrocasnice mari

Cel mai bun curier pentru livrări de electrocasnice mari

3 min read
0
0
20
Cel mai bun curier

Cine este cel mai bun curier din România pentru livrare la domiciliu de electrocasnice mari precum frigidere, mașini de spălat, etc

Că tot suntem în perioada cu cele mai multe cumpărături ale anului, cred că v-ați gândit și la care ar fi cel mai bun curier de la noi din țară ce îți va aduce produsele acasă. Mai ales dacă ați ales să cumpărați electrocasnice mari cum sunt frigiderele, mașinile de spălat rufe ori mașini de gătit.

Este o problemă serioasă asta și te pune pe gânduri atunci când aștepți să vină comanda, mai ales după câte s-au întâmplat până acum cu curierii din România. Te gândești la faptul dacă respectivul curier va veni cu coletul până la ușă sau te lasă cu ochii în soare la scara blocului.

Vali spunea într-un articol de pe blogul lui că magazinele online plătesc livrarea până la ușă. Dacă este așa, atunci clientul nu trebuie să-l lase pe curier să facă rabat de la acest lucru.

Am comandat și eu anul trecut o combină frigorifică și am rămas plăcut surprins de serviciile Fan Courier, deși îmi făcusem unele probleme în acest sens. Am scris despre asta aici. Livrarea s-a făcut până în casă și cu verificarea coletului.

Dar cu siguranță sunt și unele probleme pe care probabil mulți cumpărători le-au întâmpinat cu livrarea electrocasnicelor mari. Dacă te afli printre ei, lasă un comentariu mai jos.

Și acum întrebarea întrebătoare pentru tine: Cine este cel mai bun curier din România pentru livrare la domiciliu de electrocasnice mari?

Load More Related Articles
Load More In Bloguri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.