Home Diverse Cercetătorii israelieni au găsit un anticorp care „neutralizează” coronavirusul

Cercetătorii israelieni au găsit un anticorp care „neutralizează” coronavirusul

4 min read
0
0
30
Anticorp dezvoltat impotriva coronavirusului

Institutul de Cercetări Biologice Israel (IIBR) a confirmat marți că a izolat un anticorp pe care îl consideră că ar putea fi folosit pentru a dezvolta tratamente împotriva virusului COVID-19 și a spus că a fost în fruntea lumii în eforturile sale, deși a avertizat, de asemenea, că medicamentele sunt încă cel puțin la câteva luni distanță.

Această dezvoltare nu ar fi utilă în crearea unui vaccin, ci ar fi mai degrabă o mișcare către un tratament medicamentos pentru cei care au contractat deja boala. Anticorpul nu a fost încă testat în afara unui vas Petri.

În timp ce o serie de instituții științifice din întreaga lume au descoperit anticorpi capabili să distrugă virusul COVID-19, laboratorul administrat de Ministerul Apărării a declarat că a fost primul din lume care a atins trei repere majore: găsirea unui anticorp care distruge virusul; care vizează în mod specific acest coronavirus; și acesta este monoclonal, lipsit de proteine ​​suplimentare care pot provoca complicații pentru pacienți.

În coordonare cu Magen David Adom, IIBR a colectat plasma de sânge de la israelienii care s-au recuperat de la Covid-19. Se așteaptă ca anticorpii din plasmă să poată sta la baza unui tratament eficient.

Directorul IIBR, Shmuel Shapira, i-a spus ministrului israelian al apărării, Naftali Bennett, că anticorpul pe care l-au izolat este monoclonal, ceea ce înseamnă că provine dintr-o singură celulă și este potențial mai eficient la neutralizarea virusului decât anticorpii policlonali derivați din două sau mai multe celule.

După ce anticorpul monoclonal va fi brevetat, un producător internațional va fi căutat să-l producă în masă, conform declarației lui Bennett. Pentru a începe procesul de aprobare de reglementare, anticorpul IIBR va fi supus mai multor luni de testare suplimentară.

Institutul guvernamental de cercetare, care lucrează în mod normal la proiecte de apărare, își îndreaptă acum toate eforturile către noile cercetări coronavirus, inclusiv dezvoltarea unui tratament și un vaccin.

IIBR lucrează cu Institutul de Știință Weizmann din Rehovot la strategiile de luptă împotriva pandemiei coronavirusului și colaborează cu trei companii israeliene în dezvoltarea unui vaccin. Mai mult, colaborează cu Centrul medical Shaare Zedek din Jerusalem pentru o nouă metodă de detectare a virusului prin analiza respirației.

Unul dintre cele mai recente studii ale IIBR indică faptul că temperaturile mai calde din această vară vor neutraliza orice particule de virus pe suprafețele din plastic și metal în câteva ore.

Sursa

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.