Home Divertisment Chefi la cuțite 1 Mai 2017 Episodul 23 Online – Semifinala din Sezonul 3

Chefi la cuțite 1 Mai 2017 Episodul 23 Online – Semifinala din Sezonul 3

3 min read
0
0
149

Urmăriți online emisiunea culinară „Chefi la cuțite” Sezonul 3 Episodul 23 – Semifinala, difuzată de Antena 1 în data de 1 Mai 2017, cu începere de la ora 20.30. După cum ați văzut, în fiecare luni și marți, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu fac spectacol în bucătărie alături de concurenții din echipele lor. În această seară are loc penultima confruntare dintre cei trei chefi. Este un sezon în care Cătălin Scărlătescu își dorește foarte mult ca echipa sa mov să câștige competiția pentru a restabili egalitatea între chefi.

În episodul 23 din această seară are loc semifinala „Chefi la cuțite”, în care cei 10 concurenți luptă pentru calificarea în marea finala de mâine. Jurizarea, Concurenții semifinaliști sunt: Silviu Briceag și George Manole din echipa lui Sorin Bontea, Nina Rus, Andrei Căldăraru și Giovanni Popa din echipa lui Florin Dumitrescu și Iulian Mitea, Gianny Bănuță, Lorant Erdei, Angi Cobuț și Dihn Thi Binh Minh din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare semifinalist va găti pe cont propriu, iar la sfârșitul celor trei probe vom afla cine sunt cei trei concurenți care merg în marea finală de marți, 2 mai.

Așadar, nu ratați emisiunea Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 23 – Semifinala, difuzată în această seară de luni, 1 Mai 2017, de la ora 20.30 pe Antena 1. Să înceapă cel mai bun show în bucătărie din acest sezon!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Pro TV, Sezonul 3 Episodul 23 – Semifinala din 1 Mai 2017.
Nu dețin acest videoclip!
© Antena Group

Partea I

Partea II
Partea III
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.