Home Divertisment Chefi la cuțite, online din 7 martie 2016, pe Antena 1

Chefi la cuțite, online din 7 martie 2016, pe Antena 1

2 min read
0
0
5
Chefi la cutite Online Antena 1

Chefi la cutite Online Antena 1
Chefi la cuțite, online din 7 martie 2016, pe Antena 1. Un duel al bucătarilor chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” aduce în prim-plan, începând din 7 martie 2016, pe Antena 1, trei dintre cei mai buni chefi de la noi din țară: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Show-ul culinar va fi prezentat de frumoasa Gina Pistol și va avea câte două ediții pe săptămână: lunea și marțea.

Prima etapă a show-ului va aduce în fața celor trei concurenții care speră să treacă de preselecții doar pe baza farfuriei pe care o au de gătit într-o oră. Prima ediție de la Antena 1 va arunca în luptă concurenți foarte diferiți între ei, de la un bucătar de origine chineză, la unul italian sau un român care gătește de 15 ani în Germania, o fostă asistentă TV sau o simpatică gospodină de la malul mării. Fiecare va încerca să pună în farfurie un preparat reprezentativ, singurul care va conta la jurizare, asta pentru că chefii vor da votul decisiv „pe nevăzute”, strict în funcție de gustul și aspectul farfuriei.(sursa)

Așadar, luni seara, de la ora 20.30, se dă startul competiției „Chefi la cuțite”. Nu ratați emisiunea culinară de pe Antena 1!

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.