Home Divertisment CONCERT Voltaj la Sala Palatului, vineri 16 octombrie 2015

CONCERT Voltaj la Sala Palatului, vineri 16 octombrie 2015

2 min read
0
0
18
Concert Voltaj Sala Palatului

Concert Voltaj Sala Palatului
Voltaj va susține vineri, 16 octombrie 2015, de la ora 19.00, primul concert simfonic al formației la Sala Palatului. Concertul se intitulează „Din toată inima”, spectacol unde vă veți bucura de hiturile Voltaj și orchestra Simona Strugaru Symphonics.

„Este o premieră și o bucurie pentru noi să cântăm alături de o orchestră filarmonică formată din 45 de muzicieni. Ne pregătim intens pentru acest concert și abia așteptăm să vedem reacția fanilor noștri când vor auzi piese mai vechi și mai noi cântate alături de o orchestră”, a fost mesajul lui Calin Goia, solistul trupei Voltaj, publicat pe contul de Facebook al formației.

Toate încasările de la concetul simfonic „Din toată inima” din București vor fi donate copiilor aflați în dificultate, prin intermediul asociațiilor World Vision Romania, Salvați Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundația Casa Hospice.

Biletele se găsesc la casieria Sălii Palatului, în rețeaua magazinelor: Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la oficiile Poștei Române, în librăriile Cărturești și Humanitas și online pe www.salapalatului.ro , www.eventim.ro , www.bilete.ro . Biletele pot fi cumpărate la prețurile de 40 de lei și 60 de lei.

sursă articol

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.