Home Diverse Convorbiri nelimitate Vodafone pentru Spania si Italia

Convorbiri nelimitate Vodafone pentru Spania si Italia

2 min read
2
0
12
Convorbiri nelimitate Vodafone Spania si Italia

Convorbiri nelimitate Vodafone Spania si Italia

Ofertă promoțională pentru utilizatorii de prepay și abonaților de la Vodafone!

Vodafone are convorbiri nelimitate pentru rețelele acestei companii de telefonie din Spania și Italia pentru cei care au cartelă Vodafone cu extraopțiuni de minim 6 euro. Oferta este disponibilă și pentru abonaţii noi, sau utilizatorii care prelungesc un contract existent cu o valoare de peste 10 euro pe lună.

Vodafone limitează numărul de persoane care pot fi contactate. Oferta cu apeluri nelimitate, fără costuri suplimentare, este doar pentru 10 numere din rețelele Vodafone Spania și Italia. Aceste numere de telefon pot fi modificate, dar în limita a 10 numere noi în fiecare lună.

Este o veste foarte bună pentru aceia care își au rudele și prietenii plecați în Spania sau Italia. Aceste două țări găzduiesc unele dintre cele mai mari comunităţi de români din Europa.

O veste la fel de importantă este sistemul M-Pesa de transfer de bani prin telefonul mobil, lansat de Vodafone cu un an în urmă, care funcționează de acum și cu Spania și Italia.

Ce părere aveți, cu această ofertă Vodafone va lua fața competitorilor săi? Până acum RCS RDS oferea prin Digi Mobil cele mai avantajoase oferte pentru Spania sau Italia. Și cei de la Orange și Telekom au opțiuni care includ apeluri internaționale.

  Load More Related Articles
  Load More In Diverse

  2 Comments

  1. cosuri cadou

   marți, 30 iunie 2015 at 15:45

   O idee foarte faina. Vodafone are cele mai faine oferte. Eu pentru 6 euro am nelimitat vodafone + 2.000 mb/minute in alte retele + sute de minute in europa.

   Reply

   • iote

    marți, 30 iunie 2015 at 16:01

    De acord! Oferta este super ok pentru cei cu rudele si prietenii plecate in aceste tari.

    Reply

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.