Home Diverse Creșterea prepelițelor, cea mai profitabilă afacere?

Creșterea prepelițelor, cea mai profitabilă afacere?

4 min read
0
0
6
Cresterea prepelitelor - afacere profitabila

Cresterea prepelitelor - afacere profitabila
Creșterea prepelițelor, cea mai profitabilă afacere? Vezi ce implică afacerea cu prepelițe!

Foarte multe site-uri spun că merită să investești într-o afacere cu prepelițe și că creșterea prepelițelor este cea mai profitabilă investiție din România. Să fie oare una dintre ideile de afaceri de succes de la noi din țară?

Făcând niște calcule teoretice, da,  putem spune că afacerea cu prepelițe este foarte rentabilă.

Dacă ne luăm după acest site, la o investiție inițială de 1.525 lei necesară pentru creșterea a 500 de prepelițe plecând de la ouă de incubat, veniturile ar fi de 4.140 de lei/lună. Scăzând cheltuielile pentru furaje plus utilități (aproximativ 1.440 de lei), rezultă un profit de 2.700 de lei/lună. Interesant, nu?

Dar să vedem ce implică în practică o asemenea afacere. În primul rând, pentru a desfășura această activitate trebuie să aveți spațiu amenajat care să ofere condiții bune de temperatură și igienă prielnice creșterii prepelițelor. În al doilea rând, aveți nevoie de avizul autorităților sanitare și de mediu. Însă cel mai important lucru pentru orice afacere de succes este să ai asigurată desfacerea produsului. Ei, aici cred eu că se poticnesc mulți dintre cei care demarează o afacere cu prepelițe. Ca să dai o garanție unui hipermarket pentru a-ți vinde produsele, nu-ți prea vine pentru că suma pe care trebuie depusă ca și garanție este destul de mare.

Așadar, cei ce vă ocupați cu creșterea prepelițelor, ce modalitate ați ales pentru desfacerea produselor? Considerați că este cea mai profitabilă afacere?

  Load More Related Articles
  Load More In Diverse

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Check Also

  Românii au talent Sezonul 9 Episodul 9 Online 5 Aprilie 2019

  Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episo…