Home Diverse Despre ATELIERUL DIGITAL de la GOOGLE

Despre ATELIERUL DIGITAL de la GOOGLE

2 min read
0
0
9
Atelierul Digital de la Google

Atelierul Digital de la Google
Despre „Atelierul Digital” de la Google, o platformă online gratuită pentru cursuri de marketing online și antreprenoriat

Google a lansat în România Atelierul Digital, o platformă online ce oferă cursuri gratuite de marketing online și antreprenoriat, în urma cărora se poate obţine o certificare din partea Google şi Interactive Advertising Bureau-IAB Europe.

„Atelierul Digital” oferă pregătire în lumea digitală sub forma unor cursuri video gratuite foarte bine structurate și pe înțelesul tuturor acelora care vor să dobândească cunoștințe în domeniul marketingului digital şi în dezvoltarea afacerii cu ajutorul internetului.

Întregul curs cuprinde 89 de lecţii, împărţite în 23 de module. După fiecare lecție parcursă din modul se va susține un test scurt din 2-3 întrebări, iar după parcurgerea întregului modul de va da testul de verificare a cunoștințelor.

La finalul cursului, utilizatorii pot alege să dea un test şi, dacă îl trec, vor primi o certificare din partea Google şi IAB Europe (Interactive Advertising Bureau).

Mai multe informații despre lansarea platformei „Atelierul Digital” de la Google le găsiți AICI.

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.