Home Bloguri FAN Courier: Livrare la ușă sau la scara blocului?

FAN Courier: Livrare la ușă sau la scara blocului?

2 min read
2
0
259
livrare la usa

Am de primit de la Flanco o combina frigorifică. Livrarea acesteia la domiciliu se va face prin FAN Courier. Cel puțin așa cum mi s-a comunicat. Am însă o nelămurire cu privire la livrare. Se va face la ușă sau în fața blocului (la scară)?

Am căutat pe site-ul curierului și nu am găsit nicio lămurire cu privire la acest aspect. Poate mă lămuriți voi. Și mai bine ar fi un răspuns din partea unui oficial al FAN Courier, ceea ce cred că nu va exista.

O firmă care se respectă ar trebui să dea totuși și aceste informații. Întrebări din astea ca cea pusă de mine sunt multe pe net. Nu am văzut până acum un răspuns concret. De ce oare? Sau mai bine zis, de ce nu lămuresc odată pentru totdeanuna cum e cu livrarea, la ușă sau la scara blocului?

  Load More Related Articles
  Load More In Bloguri

  2 Comments

  1. craz

   luni, 5 decembrie 2016 at 00:09

   ai rezolvat? de obicei livrarea ar trebui sa fie pana la usa, nu pana la scara blocului. eu prefer sa platesc ramburs si daca cineva nu doreste sa il urce pana sus (etaj 2 fara lift) nu il mai ridic. Pana acum nu mi s-a intamplat asta, dar e mai bine sa fii preventiv.

   Reply

   • iote

    luni, 5 decembrie 2016 at 08:03

    Spre surprinderea mea, s-a rezolvat fara niciun fel de insistente. Am coborat benevol pana la scara pentru a le deschide usa de la intrarea in bloc si atat. Nici macar nu m-au lasat sa pun mana pe combina frigorifica.

    Reply

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Check Also

  Tesla poate înlocui ștergătoarele de parbriz cu lasere

  Tesla vrea să înlocuiască ștergătoarele de parbriz tradiționale cu lasere. Se pare că în f…