Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 1 Online din 29 ianuarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 1 Online din 29 ianuarie 2019

3 min read
0
0
262
Ferma Sezonul 4 Episodul 1 Online din 29 ianuarie 2019

Urmăriți online marți seara, premiera noului sezon al emisiunii Ferma (fostă Ferma Vedetelor) din 29 ianuarie 2019, începând cu ora 21:30, doar pe Protv. Gazdele acestei emisiuni sunt Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, care promit probe senzaționale pentru concurenții sosiți în fermă. Vor fi multe surprize, tensiuni, lacrimi și rasete în varful muntelui, în zăpadă, într-o micro societate pe care trebuie să și-o construiască singuri. Condițiile acestui concurs sunt mult mai dure față de sezoanele precedente, însă premiul va fi pe măsură, 50.000 de euro. 

Sezonul 4 Episodul 1 din Ferma aduce 18 concurenți pregătiți pentru momente de neuitat. Aceștia sunt: Brigitte Năstase, Geanina Ilieș, Otilia, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Călin, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Remus Boroiu, Silviu Tolu și Vali Barbulescu.

Odată ajunsi la Ferma, concurenții au fost plăcut surprinși de locul în care își vor petrece următoarele luni. Însă bucuria nu a durat foarte mult, pentru că Mihaela și Cristian vin cu o veste îngrijorătoare: lupta pentru a rămâne în Ferma iîncepe mai curând decât se așteptau ei și un duel va decide cine continuă lupta pentru premiul cel mare.

Emisiunea se va difuza în fiecare marți, miercuri și joi de la ora 21:30 pe Protv.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Ferma Sezonul 4 Episodul 1 Online, difuzat în seara de marți, 29 ianuarie 2019, de la ora 21:30, numai la Pro TV. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan ne promit probe senzaționale!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO


Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.