Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 10 Online 19 februarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 10 Online 19 februarie 2019

4 min read
0
0
497
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 10 în seara de marți, 19 februarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 15 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 15 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 9 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În Episodul 9 de joi seară, Jorge a părăsit Ferma după trei săptămâni în care a trecut prin trei dueluri. Concurenții și telespectatorii au văzut în arena de duel o luptă bărbătească, care a presupus multă forță, dar și îndemânare, din care a ieșit câștigător Silviu Țolu. După o săptămână tensionată în fermă, Jorge pleacă acasă și cu un gust amar lăsat de fermierul săptămânii, Claudia Pavel, cu care a ajuns să se certe la cuțite și să-și spună cuvinte grele.

În episodul 10 de marți seara vom afla pe cine a propus Jorge fermier șef, dar și ce alte sarcini noi vor mai primi. Tot atunci vom vedea cum decurg și lucrurile la cabană și în ce punct al relației vor ajunge Vali Bărbulescu și Otniela. Vali a descris-o pe Otniela ca fiind o femeie extrem de atrăgătoare însă acesta spune că nu este vorba despre un atașament fizic Dacă este așa cum spune el, aflăm în episoadele care urmează.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 10 Online, difuzat în seara de marți, 19 februarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor vedea pe cine a propus Jorge să fie fermier șef în cea de-a patra săptămână în Ferma. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.