Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 11 Online 20 februarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 11 Online 20 februarie 2019

4 min read
0
0
418
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 11 în seara de miercuri, 20 februarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 15 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 15 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 9 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În Episodul 10 de marți seara, două dintre concurente au avut un schimb de replici necruțător. Claudia și Brigitte se întâlnesc în afara fermei, la tăiat de lemne, și încep să-și arunce cuvinte grele, spre disperarea celor din jurul lor. Tot în episodul de marți, am văzut și cine este noul fermier șef al săptămânii. După o lună de zile de matriarhat, Remus Boroiu este primul bărbat din acest sezon care ajunge să conducă ferma.

Miercuri seara în Episodul 11, concurenții din Ferma au parte pentru prima dată de când au intrat în concurs de o mare surpriză. Vor avea posibilitatea să-și folosească banii pe care i-au câștigat de-a lungul săptămânilor pentru sarcinile pe care le-au îndeplinit. Un negustor va veni la fermă să negocieze cu concurenții produsele pe care aceștia le pot cumpăra și la care visează. Cu această ocazie, telespectatorii vor vedea dacă fermierul șef va fi pe placul tuturor și dacă va ține cont de dorințele tuturor colegilor lui.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 11 Online, difuzat în seara de miercuri, 20 februarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor afla cine vor fi servitorii nominalizați de fermierul șef, dar și primul duelist ales de Remus Boroiu. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.