Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 12 Online 21 februarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 12 Online 21 februarie 2019

4 min read
0
0
249
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 12 în seara de miercuri, 21 februarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 15 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 15 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 9 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În Episodul 11 de miercuri seara, noul fermier al săptămânii, Remus Boroiu împreună cu colegii săi trebuie să realizeze o cocină pentru porci. Nici nu și-a început bine mandatul că Remus a și intrat în conflict cu Ioana, după ce a propus-o servitoare și a trimis-o la duel. Tot miercuri, cei prezenți în Ferma au destins atmosfera și au jucat mima, au auzit din nou muzică după foarte mult timp și au ajuns chiar să danseze pe mese. Și la Cabană a fost distracție maximă. Bandiții au avut parte de o petrecere surpriză în cinstea Otnielei care a împlinit 29 de ani.

Joi seara în Episodul 12, vom vedea reacția lui Moroșanu după ce a găsit găinile moarte în coteț și vom afla dacă vor fi pedepsiți de Cristi Bozgan pentru asta. Tot în episodul de joi, vom afla și dacă fermierul șef împreună cu colegii lui vor finaliza construția cocinii, care naște deja discuții între concurenți. Dar vom vedea cum și fetele de la cabană, Geanina Ilieș, Otilia și Otniela refuză să mai stea în bucătărie și vor să le dea o lecție celor trei bărbați cu care trăiesc în cabană.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 12 Online, difuzat în seara de joi, 21 februarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii
vor afla pe cine va alege Ioana Filimon la duel dar și cine va părăsi Ferma. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.