Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 13 Online 26 februarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 13 Online 26 februarie 2019

5 min read
0
0
294
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 13 în seara de marți, 26 februarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 14 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 14 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 8 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În Episodul 12 de joi seara, duelul fetelor din Ferma a fost trăit la intensitate maximă atât de concurenți, dar în mod special, de cele două dueliste: Ioana Filimon și Carmen Negoiță, care au luptat cu tot ce le-a stat în putință pentru a rămâne în show. Fetele de la cabană, Geanina, Otilia si Otniela au profitat din plin de lipsa concurenților din fermă, plecați în arena de duel, și au dat atacul în Ferma furând tot ce au găsit, inclusiv pe Luna, câinele dăruit de Mihaela Rădulescu. După ce a câștigat duelul, Ioana Filimon le-a oferit un show de zile mari colegilor ei din concurs sărbătorind victoria printr-un dans provocator pe masă. 

Marți seara în Episodul 13, vom afla pe cine a propus Carmen Negoită fermier, ce alte sarcini noi vor mai primi concurenții și care va fi servitorii acestei săptămâni în Ferma. Un duel spectaculos se va da pentru titlul de fermier șef. Lupta pentru a merge cât mai departe în acest show naște discuții aprinse între concurenti, încep să se acuze și se bănuiesc unul pe celălalt de furt, însă problema cea mai mare va fi dispariția câinelui primit cadou de la Mihaela Rădulescu.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 13 Online, difuzat în seara de marți, 26 februarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor vedea cine va fi noul fermier șef în cea de-a cincea săptămână în Ferma și dacă acest nou fermier va reuși să fie pe placul tuturor colegilor săi. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 13 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.