Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 14 Online 27 februarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 14 Online 27 februarie 2019

4 min read
0
0
118
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 14 în seara de miercuri, 27 februarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 14 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 14 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 8 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În Episodul 13 de marți seara, Cătălin Moroșanu a câștigat un duel palpitant, uneori chiar ținându-și respirația, în fața bunului său prieten din fermă, Silviu Țolu. Lupta a fost una de îndemânare, Cătălin reușind să-și calculeze pașii și chiar și respiratia fară să dărâme piesele de domino. Așadar, a venit și timpul ca Moroșanu să-i conducă pe cei din Ferma, dar și să ducă la bun sfârșit sarcinile primite de la mentorul lor, Cristi Bozgan. 

Miercuri seara în Episodul 14, vom afla cu decurg lucrurile în Ferma după preluarea șefiei de către Moroșanu. În noul său mandat de fermier șef, munca va fi pentru toți regula numărul unu și nimeni nu trebuie să se abată de la ceea ce spune luptătorul. Odată cu acestă nouă funcție pentru Cătălin, unii dintre concurenti încep jocurile de culise, cât și bârfele. 
Concurenții au impresia că Moroșanu este manipulat de Brigitte și Ioana Filimon. Tot în seara de miercuri vom afla cine vor fi cei doi servitori ai săptămânii și cine va fi trimis la duel.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 14 Online, difuzat în seara de miercuri, 27 februarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor vedea cum își va duce Moroșanu mandatul de fermier la bun sfârșit, vor afla cine vor fi servitorii și cine va fi trimis la duel. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 14 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.