Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 15 Online 28 februarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 15 Online 28 februarie 2019

3 min read
0
0
82
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 15 în seara de joi, 28 februarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 14 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 14 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 8 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În Episodul 14 de miercuri seara, am putut vea cel mai controversat conflict din Ferma care a pus în dificultate ambele tabere. Claudia l-a atacat pe Moroșanu direct, afirmând că acuzațiile care i-au fost aduse, nu sunt adevărate. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, Claudia intrând la duel la decizia lui Moroșanu. Deznodământul îl vedem în Episodul 15 din această seară de la 21:30, la PRO TV.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 15 Online, difuzat în seara de joi, 28 februarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor vedea cine va fi cel de-al doilea duelist și cine va părăsi Ferma. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 15 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.