Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 16 Online 5 martie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 16 Online 5 martie 2019

4 min read
0
0
430
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 16 în seara de marți, 5 martie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 13 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 13 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 8 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În Episodul 15 de joi seara, am văzut duelul dintre Claudia și Brigitte, care a fost cel mai așteptat moment al serii. După ce săptămâni întregi s-au jignit și s-au contrat, joi seară a venit momentul adevărului pentru ele. În arena de duel, cele două au tras din răsputeri pentru a rămâne în Ferma. Brigitte a speculat momentul și i-a dat șah mat Claudiei, cu alegerea probei, iar la duel a învins-o categoric. Tot în episodul de joi, Cătălin Moroșanu a fost desemnat cel mai bun fermier de până acum și a fost premiat de Cristi Bozgan cu maximum de monede pentru sarcinile duse la bun sfârșit.  

Marți seara în Episodul 16, Mihaela Rădulescu le va citi concurenților scrisoarea lăsată de Claudia Pavel, pe care Brigitte a trimis-o acasă după duel. Vom vedea pe cine a propus Claudia să fie fermierul săptămânii și dacă alegearea acesteia va fi o surpriză pentru concurenți sau din contra. Noi strategii se fac în Ferma, iar cei din tabăra lui Moroșanu vor să-și asigure locul în fermă și să-și diminueze șansele numirii ca servitor, dar și ca duelist în acestă nouă săptămână.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 16 Online, difuzat în seara de marți, 5 martie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier șef al săptămânii și dacă va fi pe placul celor din fermă. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 16 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.