Home Diverse Ferma Sezonul 4 Episodul 17 Online 6 martie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 17 Online 6 martie 2019

5 min read
0
0
144
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 17 în seara de miercuri, 6 martie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 13 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 13 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 7 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În Episodul 16 de marți seara, a văzut pe cine a propus Claudia pentru fermierul săptămânii. Era de așteptat ca Diana Belbiță să fie propunerea Claudiei deoarece era și cea mai bună prietenă a ei. Am avut parte de un duel special pentru această funcție. Cei mai buni prieteni din competiție, Diana Belbiță și Marius Crăciun, sunt puși să se lupte pentru supremație, victoria fiind de partea Dianei, care a preluat frâiele în Ferma. La Cabană, bandiții au uitat cu totul de camere și au flirtat fără margini. Se pare că Geanina Ilieși, Otniela Sandu și Otilia le-au pus gând rău băieților. Vestimentațiile extrem de sexy le cam dau bătăi de cap lui Kamara, Vali Bărbulescu și Florin Pastramă.

Miercuri seara în Episodul 17, cei din fermă trec la următorul nivel în materie de alianțe, trădări și dispute: prietenia dintre Brigitte și Ioana se clatină, Moroșanu se simte între ciocan și nicovală, iar Diana Belbiță simte presiunea de a fi șef săptămâna aceasta. Concurenții de la Cabană vor învâța câteva dintre cele mai importante tehnici de supraviețuire în pădure sub îndrumarea mentorului lor, Cristi Bozgan. Acesta este pregătit să-i scoată pe bandiți din zona de confort și să îi vadă în acțiune. Dacă concurenții sunt pregătiți și învață repede cum să reziste o noapte în pădure, fără nicio resursă, vom vedea în episodul de miercuri.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 17 Online, difuzat în seara de miercuri, 6 martie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor vedea cum își va duce Diana Belbiță mandatul de fermier la bun sfârșit, vor afla cine vor fi servitorii și cine va fi trimis la duel. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 17 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.