Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 18 Online 7 martie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 18 Online 7 martie 2019

5 min read
0
0
260
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 18 în seara de joi, 7 martie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 13 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 13 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 7 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În Episodul 17 de miercuri seara, Diana Belbiță a ales servitorii săptămânii și a câștigat respectul tuturor colegilor ei prin modul ei de a trata lucrurile. Moroșanu și Brigitte se așteptau să fie aleși servitori, însă Diana i-a preferat pe Silviu și Ioana. Fermierul șef a ales și concurentul ce merge la duel, în persoana Ioanei Filimon, care, inevitabil, se va duela cu Brigitte. Așadar, la duel merg două foste prietene și, în același timp, două actuale rivale de temut. Tot în episodul de miercuri am văzut cum Cristi Bozgan îi învață pe bandiți cele mai importante tehnici de supraviețuire în pădure.

Joi seara, în Episodul 18, se declanșează războiul atât în fermă, cât și în cabană. Telespectatorii vor putea urmări două confruntări neașteptate: una oficială, la duel, iar cealaltă mult mai agresivă, în cabana bandiților. Duelul de eliminare le pune față în față pe cele două foste prietene. Brigitte se simte trădată atât de Ioana, cât și de Moroșanu, nu va uita și nu-i va iarta. Într-o probă spectaculoasă de îndemânare, cele două vor lupta pentru șansa de a mai rămâne în fermă. La Cabană, Kamara reușește să-l scoată din minți pe Florin Pastramă, iar cei doi vor ajunge să-și împartă pumni. Care va fi deznodământul celor două confruntări, vom afla în această seară.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 18 Online, difuzat în seara de joi, 7 martie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor vedea care dintre cele două dueliste va fi mai îndemânatică și cine va părăsi Ferma. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 18 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.