Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 2 Online din 30 ianuarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 2 Online din 30 ianuarie 2019

2 min read
0
1
567
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online reality show-ul „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 2 pe 30 ianuarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invite să vedeți cele 18 vedete cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari. Printre aceste vedete se numără Claudia Pavel, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle, Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Geanina Ilieș, Kamara sau Jorge. 

Marți seara, în prima ediție, în urma probelor, o parte dintre concurenți au ajuns la Fermă, fiind cazați – atât femei cât și bărbați – în aceeași cameră, în timp ce restul au fost conduși de Cristian Bozgan la o cabană din apropiere, unde nu aveau nici măcar o toaletă. Printre aceștia se află Otilia Bilionera, Kamara, Florin Pastrămă și Geanina Ilieș.

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului, îi va urmări îndeaproape pe concurenți și le va fi confident, iar Cristian Bozgan, prezentator Ferma, le va da sarcinile și se va asigura că toți le respectă.

Așadar, nu pierdeți emisiunea Ferma Sezonul 4 Episodul 2 Online, difuzat în seara de miercuri, 30 ianuarie 2019, de la ora 21:30, numai la Pro TV. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan ne promit probe senzaționale! Vor putea cei 18 concurenți să își dezvolte alianțe, strategii și să facă față provocărilor de la Ferma?

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.