Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 21 Online 14 martie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 21 Online 14 martie 2019

4 min read
0
0
120
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 21 în seara de joi, 14 martie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 13 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

În Episodul 20 de miercuri seara, fermierul șef, Remus Boroiu, a decis ca Otilia „Bilionera” și Florin Pastramă să fie servitorii săptămânii. Am avut parte și de o probă de recompensă care i-a motivat pe concurenții din Ferma să lupte cu toate puterile pentru costițe la grătar, murături și tort de ciocolată. La finalul probei echipa victoriasă a împărțit frățește cele câștigate cu ceilalți concurenți. Tot în episodul de miercuri, Brigitte Năstase și-a cerut iertare Ioanei Filimon pentru cuvintele grele pe care i le-a adresat. Brigitte a avut parte și de o mare surpriză. De ziua ei de naștere a primit alimente și șampanie pentru a pregăti colegilor săi de suferință o masa festivă.

Joi seara, în Episodul 21, vom vedea cum se pregătesc concurenții pentru duel: cu șampanie la roabă, ținute de gală, defilări de modă, spirite încinse și mișcări de dans. Brigitte își începe ziua în stilul classic cu lacrimi și reproșuri, care nu vor fi prea luate în seamă de colegii ei din fermă. Pentru ca petrecerea să fie cât mai spectaculosă și iesită din comun, Mihaela Rădulescu le vine în ajutor tuturor fetelor și le pune la dispozitie hainele din garderoba personală. Cum vor arăta fetele în hainele Mihaelei vom vedea în această seară la Ferma. După petrecere, concurenții trebuie să se refacă cât mai repede, pentru că nu au mult timp la dispoziție și vor merge din nou în arena de duel.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 21 Online, difuzat în seara de joi, 14 martie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, telespectatorii vor fi cu ochii pe două evenimente importante în fermă: ziua lui Brigitte Năstase și noul duel de eliminare. Pe cine va alege Otilia ca oponent la duel, vom vedea în episodul de joi din Ferma! Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 21 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.