Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 22 Online 19 martie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 22 Online 19 martie 2019

4 min read
0
0
59
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 22 în seara de marți, 19 martie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 13 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Episodul 21 de joi seara a venit cu o petrecere de zile mari în Ferma. După ce Mihaela Rădulescu le-a pus fetelor la dispoziție garderoba proprie, băieții au reușit să fie cei mai buni stiliști. Ajutată de Moroșanu și Marius Crăciun pentru petrecere, Brigitte a reușit să fie în centrul atenției cu ținuta ei sexy și provocatoare, însă nici luptătoarea Diana Belbiță nu a trecut neobservată. Fermierii au lăsat toate discuțiile și neînțelegerile la o parte și au petrecut până noaptea târziu cu șampanie multă, dans și fără să se gândească o secundă la duelul fetelor. Tot în episodul de joi am văzut și duelul dintre Otilia și Ioana, însă nu s-a lăsat cu eliminare din Ferma.

Marți seara, în Episodul 22, vom vedea cum decurg relațiile între bandiți și cei care au stat de la început în fermă. Vom afla cine va fi fermierul șef și care vor fi servitorii săptămânii în Ferma. Tot în episodul de marți, telespectatorii vor vedea și cum se naște o idilă între Brigitte și Florin, care se testează reciproc, dar și tensiunea dintre cele două tabere din fermă sau tensiunea de a fi nevoiți să treacă, din nou, prin alegerea fermierului șef și a servitorilor.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 22 Online, difuzat în seara de marți, 19 martie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, telespectatorii vor vedea cine va conduce ferma timp de o săptămână și care vor fi servitorii. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 22 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.