Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 23 Online 20 martie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 23 Online 20 martie 2019

3 min read
0
0
63
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 23 în seara de miercuri, 20 martie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 13 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Miercuri seara, în Episodul 23, concurenții din Ferma încep poate cel mai important proiect din această perioadă: reabilitarea clădirii în care locuiesc de câteva luni. După ce sute de copii și-au petrecut săptămâni de neuitat în taberele organizate și chiar Regele Mihai a studiat pentru o perioadă aici, Vila Klaus și-a pierdut din importanța de odinioară. Cristi Bozgan, mentorul concurenților, vrea să readucă această clădire pe harta destinațiilor turistice cu importanță istorică din România, așa că le va da concurenților noua provocare: să amenajeze camerele, să lucreze la interior și la exterior și să facă tot ce le stă în putere ca această clădire să poată primi pe viitor, din nou, musafiri.

Tot în episodul de miercuri concurenții trebuie să continue jocurile în fermă și vom vedea cine vor fi cei doi servitori. Cu excepția Ioanei, care a primit imunitate, sunt toți surprinși atunci când află că fermierul nu va mai alege care sunt servitorii, iar asta le va da multe planuri peste cap.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 23 Online, difuzat în seara de miercuri, 20 martie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, Ferma vine cu emoții și multă strategie, iar telespectatorii vor afla cine vor fi servitorii săptămânii. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 23 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.