Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 24 Online 21 martie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 24 Online 21 martie 2019

4 min read
0
0
126
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 24 în seara de joi, 21 martie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 13 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

În Episodul 23 de miercuri seara concurenții din Ferma au început cel mai important proiect din această perioadă: reabilitarea clădirii în care locuiesc de câteva luni. Cristi Bozgan vrea să readucă această clădire pe harta destinațiilor turistice cu importanță istorică din România, așa că le va da concurenților noua provocare: să amenajeze camerele, să lucreze la interior și la exterior și să facă tot ce le stă în putere ca această clădire să poată primi pe viitor, din nou, musafiri. Tot în episodul de miercuri am văzut la treabă pe Vali Bărbulescu și Brigitte ca și servitori, iar dintre cei doi, Vali a fost ales de Moroșanu să meargă la duelul de eliminare din Ferma.

Joi seara, în Episodul 24, concurenții trec din nou printr-un duel de eliminare. Emoțiile vor atinge un nivel nou pentru bandiți: este prima oară când unul dintre cei din cabană participă la un duel de eliminare. Vali Bărbulescu este cel care pășește cu siguranță în arenă, pregătit pentru duel. Însă pe cine va alege el pentru confruntarea care îi poate alege eliminarea din show? Pe Remus, chiar dacă acesta este accidentat? Pe Marius, care are abilități fizice redutabile? Pe Silviu, care își poate folosi înălțimea ca avantaj? Decizia nu este deloc una ușoară pentru fostul bandit. Însă un lucru va fi clar: deși au trecut prin multe neînțelegeri în ultima perioadă, prietenia dintre Otniela și Vali este încă foarte puternică, iar ea îi va fi antrenor la duel.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 24 Online, difuzat în seara de joi, 21 martie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, Ferma vine cu emoții și multă strategie, iar telespectatorii vor afla care va fi al șaselea concurent care părăsește show-ul. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 24 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.