Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 25 Online 27 martie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 25 Online 27 martie 2019

4 min read
0
0
122
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 25 în seara de miercuri, 27 martie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 12 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

În Episodul 24 de joi seara, Vali Bărbulescu a părăsit show-ul la primul său duel de când a intrat în Ferma. În urma duelului, Vali a fost eliminat de Silviu Țolu, cel care până acum nu a reușit încă să devină fermier șef și le-a demonstrat colegilor săi cât de puternic l-a făcut ferma. În arena de duel, telespectatorii au văzut o luptă strânsă între doi bărbați puternici. Astfel că modelul  internațional Silviu Țolu rămâne în lupta pentru marele premiu de 50.000 mii euro. Însă, pentru bandiți a fost momentul în care gașca de șase s-a destrămat. Chiar dacă de la intrarea în fermă au observat că unii s-au distanțat de promisiunea făcută înainte să plece din cabană, plecarea lui Vali poate reprezenta și dezbinarea totală a găștii bandiților.

Miercuri seara, în episodul 25, vom vedea cine va fi noul fermier șef în această săptămână și cine va ajunge în camera servitorilor. Noua idilă din fermă dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă va stârni reacții diverse: lui Moroșanu nu-i vine să creadă ce vede, Diana Belbiță este stânjenită de cei doi, iar Geanina va încerca să găsească motivele apropierii dintre ei. Deși există acest subiect despre care vorbesc toți din fermă, ei trebuie să se concentreze în continuare pe sarcina de reabilitare a taberei, dar și pe jocurile strategice care să le asigure siguranța la dueluri.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 25 Online, difuzat în seara de miercuri, 27 martie 2019, numai la Pro TV. Mâine seară, de la 21:30, telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier șef săptămâna aceasta și cine va ajunge în camera servitorilor. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 25 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.