Home Diverse Ferma Sezonul 4 Episodul 26 Online 28 martie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 26 Online 28 martie 2019

3 min read
0
0
137
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 26 în seara de joi, 28 martie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 12 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 12 vedete. Ele sunt: Brigitte Năstase, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Florin Pastramă și Kamara.

În Episodul 26 de joi seara vom vedea momente de distracție de ziua lui Kamara, care va ajunge de la petrecere direct la duel. La începutul zilei, Geanina este singura care îi urează la mulți ani, iar ceilalți colegi de suferință sunt mai mult preocupați dacă o să aibă parte de un meniu deosebit de ziua lui Kamara. Mihaela și Cristi încearcă să-i facă ziua mai bună și pregătesc o petrecere în curtea vilei. Însă surpriza vine, de fapt, de la Kamara, care spune clar că nu își dorește ca Silviu, Brigitte și Ioana să participe la ziua lui. Așadar, în timp ce toți se distrează afară, cei trei vor sta în casă, separați de grup.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 26 Online, difuzat în seara de joi, 28 martie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, telespectatorii vor afla pe cine va alege Kamara la duel și cine va părăsi Ferma în urma duelului. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 26 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.