Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 29 Online 4 aprilie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 29 Online 4 aprilie 2019

3 min read
0
0
143
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 29 în seara de joi, 4 aprilie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 11 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 11 vedete. Ele sunt: Brigitte Năstase, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Florin Pastramă și Kamara.

În Episodul 29 de joi seara, Florin Pastramă se confruntă cu o dilemă: iubește două femei în același timp, dar nu știe pe care să o aleagă. Brigitte este cea care are grijă de el și împart același pat, dar inima lui bate și pentru Otniela. Cu toate acestea, Pastramă o duce pe Brigitte la biserică și îi jură credință. Concurenții rămân muți de uimire când cei doi se întorc și fac un anunț important. Tot în episodul de joi urmează un duel foarte disputat. Cine pierde va pleca acasă. Trimisă din nou la duel, Ioana este campioana duelurilor din fermă, a reușit să-și elimine concurentele rând pe rând. Cu Moroșanu antrenor, va reuși din nou Ioana să câștige un nou duel?

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 29 Online, difuzat în seara de joi, 4 aprilie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, telespectatorii vor afla pe cine va alege Ioana la duel și cine va părăsi Ferma în urma duelului. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Ferma Sezonul 4 Episodul 29 va fi publicat online după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.