Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 3 Online din 31 ianuarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 3 Online din 31 ianuarie 2019

3 min read
0
0
486
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 2 în seara de joi, 31 ianuarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 18 vedete cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma sunt împărțiți în două grupuri: 12 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Ame Călin, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Jorge, Remus Boroiu, Emil Rengle, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) mai puțin norocoși au ajuns la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.  

Miercuri seara, în cea de-a doua ediție, concurenții de la Ferma și-au ales pentru prima oară fermierul șef: Brigitte! În primele zile petrecute în fermă, ea și-a impresionat colegii cu organizarea și capacitatea de a analiza absolut orice detaliu din mediul în care locuiesc. De asemenea, au fost aleși și primii servitori (Ame Călin și Jorge), dar și primul ales pentru duel: Ame.

În episodul 3 din acest sezon 4 al emisiunii Ferma, de la PRO TV, conține momente intense, în care concurenții vor dezvălui secrete tulburătoare și își vor face acuzații dure. Vedeta ediției din seara de joi este fermierul șef, Brigitte Năstase. Aceasta le dezvăluie colegelor sale de emisiune că printre concurenți se află și femeia cu care, în trecut, fostul ei soț a înșelat-o. Animozitatea dintre cele două personaje este mai mult decât evidentă. Pe de altă parte, conflictul din Kamara și Andrei Pastramă escaladează, cei doi acuzându-se reciproc și declarând că nu pot lucra împreună. Sursa: Pro TV

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 3 Online, difuzat în seara de joi, 31 ianuarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, telespectatorii vor afla cine este cel de-al doilea duelist, dar și cine este primul concurent care va părăsi Ferma!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.