Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 4 Online din 5 februarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 4 Online din 5 februarie 2019

4 min read
0
0
189
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 4 în seara de marți, 5 februarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 17 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Cele 17 vedete din Ferma rămase în concurs sunt: Brigitte Năstase, Geanina Ilies, Otilia, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Cătalin Moroșanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Remus Boroiu, Silviu Tolu și Vali Bărbulescu.  

Joi seara, în cea de-a treia ediție, Ame Călin s-a confruntat în arenă cu o adversară pe care nu a putut să o învingă: Claudia Pavel. Așadar, Ame Călin a fost prima care a părăsit Ferma, iar acum au rămas în show 17 concurenți. Duelul dintre cele două a fost extrem de greu! În prima probă, Ame și Claudia au fost nevoite să deplaseze un car în direcții opuse, folosindu-și forța corpului și a brațelor. Proba a doua a fost contra cronometru, iar cele două au avut de tăiat lemnele cu care să construiască o scară pentru a ajunge la un steag care, odată ridicat, desemna câștigătorul. Claudia Pavel s-a mobilizat și a fost mai rapidă și mai puternică decât Ame, așa că își continuă parcursul în Ferma. 

În episodul 4 din cel de-al patrulea sezon al emisiunii Ferma, de la PRO TV,
fermierii își vor desemna noul fermier șef al săptămânii, ajutați și de fosta concurentă, Ame Călin, care, după ce a părăsit ferma, le-a lăsat colegilor ei scrisoarea de rămas bun ce conține și propunerea ei pentru noul fermier șef, decizie care îi va încurca pe cei din casă. Concurenții vor fi invitați de Mihaela Radulescu să facă propuneri pentru noul fermier al săptămânii, însă decizia va fi una grea, pentru că părerile sunt împărțite, iar scrisoarea fostei concurente îi încurcă foarte tare. Astfel, pentru că va fi egalitate de voturi, vom asista și la primul duel pentru această alegere. Sursa: Pro TV

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 4 Online, difuzat în seara de marți, 5 februarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier șef al săptămânii în Ferma!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.