Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 7 Online din 12 februarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 7 Online din 12 februarie 2019

3 min read
0
0
316
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 7 în seara de marți, 12 februarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 16 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Joia trecută, concurenții din fermă s-au relaxat și distrat cu un joc de adevăr sau provocare. Au fost extrem de sinceri atunci când au răspuns la întrebări, dar au oferit și momente incendiare atunci când au fost provocați: dans provocator oferit de Carmen Negoiță și Remus Boroiu, dar și săruturi neașteptate. Tot în episodul trecut, am urmărit duelul spectaculos dintre Jorge și Emil Rengle, cel din urmă fiind al doilea fermier care parăsește Ferma.

În Episodul 7 al emisiunii Ferma de marți seară vom afla cine va fi al treilea fermier șef, după un duel neașteptat. Scrisoarea lăsată de Emil Rengle după ce a părăsit Ferma, cu propunerea lui pentru fermierul săptămânii, nu este deloc pe placul celor din casă. În urma votului, cei din casă își pun speranțele și încrederea în cel pe care l-au nominalizat ei pentru a conduce Ferma. Lupta pentru fermierul săptămânii se va decide la duel, iar noul fermier îi va surprinde pe toți cei din casă. Va urma o săptămână de foc pentru cei din Ferma, cu nervi întinși la cote maxime. Sursa: Pro TV

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 7 Online, difuzat în seara de marți, 12 februarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier șef din Ferma.

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.