Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 8 Online din 13 februarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 8 Online din 13 februarie 2019

4 min read
0
0
389
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 8 în seara de miercuri, 13 februarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 16 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 16 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 10 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Jorge, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În episodul 7, am văzut cum l-a bătut Claudia Pavel pe Moroșanu, în duelul pentru preluarea funcției de fermier șef. Cătălin era ferm convins că va câștiga duelul, însă nu a reușit să treacă proba, nereușind să mute niciun măr. S-a chinuit în zadar să muște fructele pentru a le putea muta. Și așa Claudia a ajuns, spre mirarea tuturor, fermierul săptămânii.

Acuzată că e leneșă și pierde vremea în fermă, Claudia Pavel s-a schimbat complet după ce a primit funcția de fermierul săptămânii. A devenit responsabilă și interesată de felul în care fermierii vor duce la îndeplinire sarcinile pe care le au. Tot în episodul de marți, au fost aleși și cei doi servitori: Ioana Filimon și Jorge.

În Episodul 8 al emisiunii Ferma de miercuri seară, bandiții de la cabana trec iarăși la spionat. Ei observă că trupa din fermă s-a înmulțit cu un cățel foarte jucăuș. Ce pun bandiții la cale împotriva fermierilor, vom vedea în ediția de miercuri seara.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 8 Online, difuzat în seara de miercuri, 13 februarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor vedea cum se va descurca fermierul șef la comanda fermei. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.