Home Divertisment Ferma Sezonul 4 Episodul 9 Online 14 februarie 2019

Ferma Sezonul 4 Episodul 9 Online 14 februarie 2019

3 min read
0
0
356
Ferma Sezonul 4 Online

Urmărește online emisiunea „Ferma” Sezonul 4, care vine cu Episodul 9 în seara de joi, 14 februarie 2019, de la ora 21:30. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, vă invită să vedeți cele 16 vedete rămase în concurs, cum luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

Din cei 18 concurenți ai emisiunii Ferma mai sunt doar 16 vedete. Ele sunt împărțite în două grupuri: 10 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Jorge, Remus Boroiu, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) locuiesc la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele.

În Ferma Episodul 8 de miercuri seară, telespectatorii au aflat cine va merge la duel în această seară. Cum anticipase de altfel, Jorge a fost trimis la duel chiar de către colegii lui, deoarece Claudia Pavel, fermierul șef al săptămânii, a fost pedepsită de Cristi Bozgan pentru că la proba de recompensă a furat zahărul. 

Tot în episodul de miercuri am văzut cum, atât concurenții din fermă cât și bandiții de la Cabană, au intrat în panică la auzirea urletelor de lupi. Pentru protecția bandiților, Cristian Bozgan le-a adus un gard electric pentru a înpiedica animalele sălbatice să pătrundă la Cabană.

Episodul 9 de joi seara vine cu momente tensionate. Vom afla cine va fi cel de-al doilea concurent care trebuie să lupte la duel pentru a rămâne în Ferma. În timpul duelului bandiții pătrund în fermă și se răsfață cu lucrurile de care ei nu beneficiază la Cabană.

Așadar, nu pierdeți reality show-ul Ferma Sezonul 4 Episodul 9 Online, difuzat în seara de joi, 14 februarie 2019, numai la Pro TV. În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor vedea pe cine va alege Jorge la duel și cine va pleca din Ferma. Sursa: Pro TV

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.