Home Divertisment FINALA ROMÂNII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE 2 IUNIE 2017

FINALA ROMÂNII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE 2 IUNIE 2017

4 min read
0
0
225
Finala Romanii au talent Live Video Online - 2 Iunie 2017

Urmărește live video online finala show-ului „Românii au talent” din Sezonul 7, ce va fi difuzată de Pro TV Vineri, 2 Iunie 2017, cu începere de la ora 20.30. În ultimul act din acest sezon, al celui mai popular show de divertisment din România, vom avea parte de un spectacol pe cinste. 11 concurenți au cucerit publicul și jurații cu talentul lor incredibil, iar acum se pregătesc să uimească o țară întreagă cu momente extraordinare de canto, dans, acrobație sau beatbox. Și toate acestea pentru marele premiu de 120.000 de euro.

În această seară, în Finala „Românii au Talent” Live a Sezonului 7, vor urca pe scena talentului cei 11 concurenți finaliști rămași în acest concurs: Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, OK World Wide, Hera Zaulet și Marius Moldovan, Lorelai Moșneguțu, Beniamin Dumbrăvan, Aeros, Paula Rad, Run ti infinity și Eva Timus – Wild Card. Ei vor lupta în marea finală pentru un premiu de 120.000 de euro, dar și pentru câștigarea renumelui de cel mai talentat român din 2017. Tot vineri vom vedea și cine va câștiga „Premiul de originalitate”, prin votul românilor, în valoare de 10.000 de euro. În luptă pentru acest premiu sunt cinci concurenți: Alexandru Oltean, Don Elvis, Ștefan Orheanu, Aeros și Eduard Antal.

Vineri seara, Damian Drăghici și Valentin Luca, finalistul primului sezon Românii au talent, vor urca pe scena celui mai tare show de divertisment pentru a le prezenta românilor două momente speciale în marea finală a sezonului 7. Ca invitat special, pe scena talentului va urca și dansatorul și coregraful Gigi Căciuleanu, care va prezenta o coregrafie extraordinară, cu o poveste impresionantă, plină de trăiri și mișcări fascinante. (sursa Pro TV)

Așadar, nu ratați Finala emisiunii Românii au talent Sezonul 7, difuzată live video online în această seară de Vineri, 2 Iunie 2017, de la ora 20.30, numai pe Pro TV. Să înceapă spectacolul!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din emisiunea „Romanii au talent”, de la Pro TV, Finala Sezonul 7 Online din 2 Iunie 2017.
Nu dețin acest videoclip! © MEDIAPRO

Partea I

Partea II
Partea III
Partea IV
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.