Home Divertisment Fort Boyard Episodul 4 Online, 22 octombrie 2017

Fort Boyard Episodul 4 Online, 22 octombrie 2017

2 min read
0
0
254
Fort Boyard Online

Urmărește online show-ul de aventură „Fort Boyard” Episodul 4, difuzat de Pro TV, duminică, 22 octombrie 2017, de la ora 20.30. În această seară, în cel de-al patrulea episod, Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Ionuț Iftimoaie, Razvan Fodor și Jorge vor încerca să treacă peste toate obstacolele puse în calea lor de bătrânul Perre Fouras și să câștige cât mai multe chei care să deschidă camera comorilor.

În Episodul 4 din Fort Boyard, gălăgioși și plini de energie, membrii echipei „Liceenii rock and roll” intră în competiție siguri că pot să ia cât mai mult aur din averea lui Perre Fouras, însă nu știu că la fiecare pas fortareața ascunde capcane ce le-ar putea da planurile peste cap. Rașnița de cafea, Cabina telefonică, Plasa de păianjen, Camașa de forță și Benzinaria sunt o parte din probele pe care cele cinci vedete trebuie să le treacă. Sursa: Pro TV

Așadar, nu pierdeți show-ul de aventură Fort Boyard Episodul 4, difuzat în această seară de duminică, 22 octombrie 2017, de la ora 20.30, numai pe Pro TV. Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Ionuț Iftimoaie, Razvan Fodor și Jorge vor fi alături de Octavian Strunilă și Paul Ipate, pentru a lua parte la aventura vieții lor. Să înceapă Fort Boyard!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO
Video cu Fort Boyard Episodul 4 va fi publicat online imediat după difuzare. Vă rugăm să reveniți pentru a urmări noul episod. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. Mulțumim pentru înțelegere!

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.