Home Divertisment Game of Thrones Sezonul 8 Trailer complet

Game of Thrones Sezonul 8 Trailer complet

3 min read
0
0
18
Game of Thrones Sezonul 8 Trailer

Game of Thrones Sezonul 8 este puțin peste o lună distanță de difuzare, iar HBO a lansat în sfârșit primul trailer complet pentru sezonul final al seriei fanteziei sângeroase și incestuoase.

Trailerul, care a fost dezvăluit pe canalul YouTube de la HBO în dimineața zilei de marți, începe cu o Arya înspăimântată, sângerată și alergată de un inamic necunoscut prin sălile de la Winterfell, ceea ce pare să însemne că White Walkers a încălcat casa ancestrală a lui Starks. Având în vedere de tot prin ceea ce a trecut Arya de la începutul seriei, e puțin îngrijorător să o vezi așa de panicată (de la Varys, care pare a fi furioasă afară, îngrămădită în criptele lui Winterfell cu ceea ce arată ca o grămadă de femei și copii), dar asta e doar o confirmare că toată lumea primește în serios amenințarea considerabilă a Regele Night.

Trailerul ne oferă o scurtă privire despre locul în care ne putem aștepta ca fiecare personaj să înceapă Sezonul 8. Jon și Dany sunt ambii la Winterfell cu Sansa, pregătindu-se pentru un atac final cu armata strigoilor. Între timp, Jaime se alătură acestora, în ciuda dorințelor lui Cersei, deoarece el ia o decizie între persoana pe care o iubește și ce are dreptate.

Arya pare a fi singurul personaj misterios în trailer, deoarece ea este prezentată folosind abilitățile ei ca asasin și luptând alături de familia ei într-o bătălie imensă. Trailerul se termină cu o scurtă luptă a bătăliei de la Winterfell, unde se pare că cei vii și cei morți vor avea un final.

Game of Thrones Sezonul 8 de șase episoade va debuta pe HBO pe 14 aprilie.

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.