Home Tehnologie Google Duo este acum disponibil pe web

Google Duo este acum disponibil pe web

3 min read
0
0
17
Google Duo

Așa cum a observat Android Police , Google a lansat pe scară largă versiunea web a serviciului de chat video Google Duo. Sistemul Duo este deja disponibil pe Android, iOS și Chromebookuri, dar suportul extins pentru web va facilita utilizatorilor serviciului de chat cu prietenii și membrii familiei pe mai multe dispozitive diferite.

Dacă doriți să utilizați acest serviciu, tot ce trebuie să faceți este să navigați pe site și să vă conectați prin intermediul contului dvs. Google. Aplicația web este la fel de simplă și intuitivă ca cea mobilă. Sunteți întâmpinați de o listă de contacte / numere la pornire. Puteți iniția un apel vocal sau video cu oricare dintre ele. Este posibilă și căutarea contactelor dvs. prin numele sau numărul lor. Interfața este în conformitate cu principiile actualizate de proiectare a materialelor.

Clientul web al lui Duo acceptă atât apeluri vocale, cât și apeluri video, dar ambii utilizatori trebuie să fie înregistrați de utilizatorii Duo pentru a participa. Clientul web nou lansat funcționează cu browserele Chrome, Firefox și Safari, dar pare incompatibil cu Microsoft Edge. De asemenea, serviciul nu va fi disponibil inițial în toate țările.

Serviciul de chat video Google a depășit aplicația de mesagerie Allo care a debutat alături de ea și sa dovedit mai populară. OnePlus tocmai a anunțat recent că va integra profund Duo ca platformă preferată de chat video pe telefoanele sale. În ceea ce privește Allo, Google a confirmat ieri că va aduce Google Asistent mesajelor Android înainte de închiderea lui Allo.

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Românii au talent Sezonul 9 Episodul 9 Online 5 Aprilie 2019

Urmărește online show-ul de divertisment „Românii au talent” Sezonul 9, care vine cu Episo…