Home Tehnologie Google a planificat eliminarea a milioane de aplicații din Play Store

Google a planificat eliminarea a milioane de aplicații din Play Store

3 min read
1
0
7
Eliminare aplicatii Google Play

Cu notificările trimise la dezvoltatorii de aplicații din întreaga lume, se pare că Google este pe cale să sacrifice o mulțime de aplicații care nu îndeplinesc condițiile politicii sale pentru utilizatori.

În special, mesajul a fost trimis dezvoltatorilor ale căror aplicații solicită „permisiunile sensibile (de exemplu, camera foto, microfon, cont, contacte sau telefon)”, dar nu au o politică de confidențialitate validă. Anunțul solicită ca o legătură la o astfel de politică să fie furnizată în pagina de listare. A se păstra în aplicația în sine sau în mod alternativ, pentru că app-maker va elimina cu totul aceste permisiuni sensibile din aplicație.

Dezvoltatorii au termen până la 15 martie pentru a se conforma prezentei cereri, după care Google va limita vizibilitatea aplicațiilor ofensatoare sau le va elimina cu totul. Probabil, acest lucru ar însemna un mamut mop-up de milioane de aplicații moarte – multe dintre nu au văzut nici un semn de dezvoltare ultimii ani – care va duce, sperăm, la o piață mai curată și mai puțin aglomerată, poate chiar rivalizând cu curățenia din magazinul de aplicații, App Store.

Sursa

Eliminare aplicatii Google Play

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

One Comment

  1. Fumigene Insecticide

    luni, 13 februarie 2017 at 13:10

    Chiar daca la prima vedere pare o dezamagire sa nu mai ai asa ulte aplicatii din care sa alegi, sper ca o sa mai scapam de aplicatiile care nu sunt deloc puse la punct.

    Reply

Spune-ți părerea

Check Also

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 8 Online 6 aprilie 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care …