Home Divertisment Gospodar fără pereche Episodul 11 Online, 13 noiembrie 2017

Gospodar fără pereche Episodul 11 Online, 13 noiembrie 2017

3 min read
0
0
209
Gospodar fara pereche Online

Urmărește online reality show-ul „Gospodar fără pereche” Episodul 11, difuzat de Pro TV luni, 13 noiembrie 2017, cu începere de la ora 20.30. În cel de-al unsprezecelea episod, fermierii petrec mai mult timp cu alesele lor, unele relații se consolidează, altele se vor destrăma, iar deznodământul va surprinde pe toata lumea. Anamaria Prodan, prezentatoarea emisiunii, îi va îndruma pe concurenți în găsirea jumătății pereche pentru a renunța la burlăcie.

În Gospodar fără pereche Episodul 11, după ce Marin din Mada îi va arăta Marcelei ce activități vor intra în rutina ei zilnică, cei doi vor pleca în prima lor vacanță romantică. În timpul vizitei la Cluj-Napoca, Marcela îi va spune direct lui Marin atunci când vor rămâne singuri în camera de hotel, că va fi pe mâna ei în noaptea ce va urma. Casian va începe ziua în forță și le va pune pe fete din nou la treabă, dar nici de această data nu va fi mulțumit. Va fi și moment de gelozie pentru Elena la pregătirea bulionului, iar aceasta nu-i va scăpa din ochi pe Andreea și Casian. (sursa Pro TV)

Așadar, nu ratați reality show-ul „Gospodar fără pereche” Episodul 11, difuzat în această seară de luni, 13 noiembrie 2017, de la ora 20.30, numai pe Pro TV.

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din reality show-ul de la Pro TV, „Gospodar fără pereche” Episodul 11 din 13 Noiembrie 2017.
Nu dețin acest videoclip! © MEDIAPRO
Partea I
Partea II

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Spune-ți părerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Românii au talent Sezonul 8 Episodul 8 Online 6 aprilie 2018

Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care …