Home Divertisment Horoscop 13 Octombrie 2015. Vezi ce îți rezervă astrele!

Horoscop 13 Octombrie 2015. Vezi ce îți rezervă astrele!

18 min read
0
0
11
Horoscop 13 octombrie 2015 - zodii

Horoscop 13 octombrie 2015 - zodii
Horoscop 13 octombrie 2015 – Berbec

Dragostea conține ceva aparte, un punct de reper ce îți poate schimba viața. Parcă ai fi în fața unei mari decizii în care e implicată și persoana iubită. Poate azi faci cunoștință cu cel care îți va da sufletul peste cap pentru câțiva ani de acum înainte. Poate te decizi, finalmente, că e vremea să te căsătorești și să intri în rândul lumii. Poate treci prin evenimente cu adevarat capitale legate de viața de familie sau viața de cuplu, evenimente care pot rămâne scrise cu litere de aur de acum încolo în istoria ta personală. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

Horoscop 13 octombrie 2015 – Taur

Oboseala își spune cuvântul, pentru că ai ajuns la capătul puterilor. Ai muncit mult la un proiect ce a necesitat un consum imens de resurse – mentale, fizice, poate și materiale – iar acum simți nevoia să iei o pauză pentru a-ți reîncarca bateriile. Dacă vezi că nu mai poți, nu insista să continui, pentru că rezultatele vor fi modeste. Ai avea mare nevoie de măcar o zi de totală detașare față de tot ce făceai, privind totul de pe margine. Așa ai putea descoperi unele hibe, unele scăpări, unele abateri de la drumul propus, deci hai, odihnește-te și tu un pic!

Horoscop 13 octombrie 2015 – Gemeni

Astăzi, mulți vor spune că ești un rebel, că nu ții cont de nimic, și îți arăți originalitatea în fel și chip. Una din direcțiile ciudate în care îți demonstrezi modul diferit de a te comporta e căsătoria. Poate ca partenerul știe că ai idei ciudate și te va tolera ca atare, dar cei din afara cuplului s-ar putea să nu îți accepte ușor comportamentul față de jumatatea ta. Poate ești cam agresiv sau autoritar, poate ești cam libertin și independent, deci multă lume va privi la tine azi ca la un exemplar rar! Tu, care ești de obicei partenerul perfect, cel mai interesat de armonia în cuplu, de data aceasta ești total atipic zodiei tale și te porți în mod neașteptat.

Horoscop 13 octombrie 2015 – Rac

Familia este sursa ta principală de energie pozitivă. Cât timp primești de la cei dragi atâta iubire necondiționată și, mai presus de toate, atâta înțelegere, ești capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce va apropie mai mult, leaga și mai frumos relațiile dintre voi, arătând lumii un exemplu de viață de familie reușită. Se simte armonia, fericirea, dialogul plăcut, înțelegerea dintre voi, încat nimic nu ți se pare mai minunat decât să faci totul pentru fi alături de cei dragi. Ești recunoscător pentru felul cum te completează în toate!

Horoscop 13 octombrie 2015 – Leu

Investești multă pasiune în confortul locuinței tale, pentru că aici te simți cel mai bine. Orice gest dedicat înfrumusețării spațiului în care te afli, orice acțiune prin care mărești confortul zonei tale de lucru, va avea efecte excelente și asupra tonusului tău general. Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit și luminos va genera exact atmosfera de care ai nevoie pentru a face totul cu succes, ca atare primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când intri într-un spațiu nou, e să faci curățenie. Un cât de mic artificiu de decor va face chiar și din cel mai tern spațiu, un loc de vis!

Horoscop 13 octombrie 2015 – Fecioară

Pe parcursul unor proiecte mai vin și momente dificile când sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie să-l privești ca pe un eșec, ci ca pe un preț care merită plătit. Sunt momente când spui da la ceva la care, altă dată, ai fi spus tare nu, sunt și situații la care trebuie să renunți deși tare ai fi vrut să le continui. Sunt și momente când suporți idei, oameni sau stări de lucruri cu care nu ești de acord cu nici un chip, dar n-ai încotro. Ai răbdare, toate acestea își vor arăta latura constructivă și frumoasă într-un final, ca atare nu le lua în tragic, ci ca pe niște îndrumări în beneficiul tău. Nu imediat, însă!

Horoscop 13 octombrie 2015 – Balanță

Dai dovadă de totală încredere față de planurile pe care le dezvolți pas cu pas. Nici urmă de îndoială, nici un semn de întrebare cu privire la direcția în care mergi și cu asemenea atitudine succesul nu e departe! Chiar dacă nu ai ajuns încă acolo unde ai visat, tu vorbești despre planul tău ca și cum ar fi deja împlinit, scopul atins, și e perfect așa, pentru că tu de fapt chiar vizualizezi rezultatele finale. Și cand ești atât de sigur pe ele, nu mai e decât o chestiune de timp până la ele! Ești călăuzit de propria intuiție spre roade excelente, care parcă deja se prefigurează la orizont în cea mai benefică formă.

Horoscop 13 octombrie 2015 – Scorpion

Te întâlnești cu oameni care, aparent, sunt în toate mințile, dar după ce schimbi câteva vorbe cu ei, îți dai seama că sunt obsedați de lucruri ciudate, că au idei fixe, că au o atitudine bolnavă în fața unor situații pe care tu le tratezi mult mai lejer. Evită astfel de medii, dacă nu vrei să te impovărezi fără rost de griji inutile și obsesii care nu te reprezintă. Ei te-ar putea influența negativ, pentru că ei văd dușmani și pericole la tot pasul. Tu privești lucrurile cu un dram de detașare, de umor, ca și cum ar fi ceva ușor de trecut, dar ei au impresia că pică cerul pe ei. Le poți demonstra că nu e deloc adevărat, deci ridică-le tu lor moralul, dacă poți!

Horoscop 13 octombrie 2015 – Săgetător

Ești mulțumit de urmările unei decizii mai vechi, care dă acum semne bune! Ai avut curajul să schimbi macazul cu ceva timp în urmă, gest ce a generat ulterior mari schimbări în viața ta, iar acum poți vedea cu ochii tăi aceste urmări pozitive. Te feliciți pentru faptul că ai avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine nouă în fața viitorului, pentru că, din acel moment, tu practic ai pornit pe alt drum și ai devenit altul! Dacă ai fi fost comod și ai fi refuzat schimbarea, acum ai fi bătut pasul pe loc fără să mai aduci nimic nou, dar iată că ai luat decizii înțelepte cu efecte grozave pe termen lung. Ține-o tot așa, într-o continuă transformare în bine!

Horoscop 13 octombrie 2015 – Capricorn

Unii sunt nervoși și își eliberează răutățile pe oricine le cade în plasă, iar azi se pare că tu ești în colimatorul lor. Nu te încărca inutil de energiile lor negative care îți pot face mult rău, deci cel mai bine ar fi să nu le dai satisfacție, să-i ignori, să-i ții la respect, pentru că ei abia așteaptă o noua victimă în tirul lor. Nu ești tu acela, ca atare nu accepta să consumi otrava aruncată de ei pe oricine. E problema lor de ce sunt atât de nervoși, dar tu ce vină ai să captezi tot ce dau ei afară cu răutate? Abordează o atitudine rece, indiferentă, impasibilă, ca să le arăți că pe tine nu te poate atinge nimic din ploaia lor de cuvinte aspre. Nu pune la suflet și nici nu le raspunde la provocari!

Horoscop 13 octombrie 2015 – Vărsător

Analizează-ți un pic gândurile și raționamentele și ai să descoperi cât de mult le-ai împovărat cu griji și pesimism. Le vezi pe toate într-o tentă panicardă, negativistă, de parcă nu ai spera nimic bun de la ceea ce faci, dar cu siguranță e o atitudine greșită. Mult mai ușor s-ar aranja toate dacă l-ai lua pe da și pe pot în brațe, pentru că acum te lași influențat de aspecte care nici măcar nu există, dar care te îngrijorează fără motiv. Alungă aceste temeri inutile care nu merită absolut deloc atenție, și revino cu picioarele pe pământ, descoperind cât de multe instrumente constructive ai la dispoziție. Poți tot ce-ți pui în minte!

Horoscop 13 octombrie 2015 – Pești

Duci după tine amintiri pe care le-ai stocat în memorie într-o formă falsă, deci sigur ești indus în eroare de senzații greșit interpretate, de amăgiri, de situații neadevărate din trecut. E vremea să te trezești la realitate și să vezi lucrurile exact așa cum sunt ele, fără să mai inventezi nimic, fără să te mai lași influențat de scenarii fanteziste care te trimit pe o pistă falsă. Nu crede nimic din ceea ce îți amintești tu din alte timpuri, ci detașează-te de acele vremuri, pentru că nu ai păstrat în amintire cele mai corecte informații. Tot ce revine acum în minte sunt informații greșit memorate, și ar fi nevoie de o mai atentă investigare a acestor date pe care le tot duci după tine. Nu mai sunt demult valabile, dar tu tot pe ele te bazezi.

Horoscopul de marți, 13 octombrie 2015, este oferit de Acvaria.com

Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.