Home Diverse Horoscop 14 aprilie 2017. Zodiac pentru ziua de vineri

Horoscop 14 aprilie 2017. Zodiac pentru ziua de vineri

3 min read
0
0
12
Horoscop 14 aprilie 2017

Horoscop 14 aprilie 2017
Horoscop 14 aprilie 2017 – Berbec

Muncești cu sârg, pentru că ai nevoie de bani și ești convins că la finalul eforturilor de acum te așteaptă și rezultatele palpabile pe care le aștepți. Ba chiar ești capabil să lucrezi și peste program, peste puterile tale practic, pentru că fiecare oră care trece te apropie și mai mult de roadele pe care le visezi. Merită să tragi tare acum, pentru că nu mai e mult până la scopul propus, dar nici nu alunecă spre exces de zel sau extenuare, care te pot face să greșești. Organizează-te mai bine, fără a-ți consuma toate resursele de energie.

Horoscop 14 aprilie 2017 – Taur

Chiar dacă vii acasă nervos după o zi încărcată la serviciu, prezența celor din familie are rol benefic asupra psihicului tău. Înțelegerea cu care te tratează cei dragi, dorința lor de a te ajuta să uiți de probleme te impresionează și te relaxezi ca prin farmec. Nu pune la suflet necazurile de peste zi, pentru ca vei uita de ele imediat ce copiii te vor copleși cu jocurile lor iar partenerul de viață îți va arăta imensă înțelegere. Alinare găsești numai acasă!

Horoscop 14 aprilie 2017 – Gemeni

Uneori, nu știi să profiți de șansele bune ci le lași să treacă pe lângă tine din cauza inhibițiilor sau a neîncrederii în propria persoană. Ți se oferă pe tava un moment benefic ție, dar s-ar putea să nu pui mâna pe el din cauza pesimismului. Spui nu la orice, îți găsești numai defecte și dacă îți pui singur bete în roate, cum ai vrea să duci la capăt ceea ce ai început. Te lași prea repede învins de obstacole și nu ai de ce te agăța ca să scapi de această stare de neputință. Ai tendința de a da vina numai pe tine sau pe ghinion.

Horoscopul zilei de vineri, 14 aprilie 2017, pentru toate zodiile îl găsești AICI.

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.