Home Diverse Horoscop 15 aprilie 2017. Racii îndeplinesc planurile cu succes!

Horoscop 15 aprilie 2017. Racii îndeplinesc planurile cu succes!

6 min read
0
0
9
Horoscop 15 aprilie 2017 rac

Horoscop 15 aprilie 2017 rac
Horoscop 15 aprilie 2017 – Berbec

Îți așezi inima pe tava și i-o oferi celui drag necondiționat. E un moment perfect pentru a împărtăși iubirea, pentru a recunoaște în fața cuiva ce simți, pentru a-ți exprima public dorințele sau emoțiile, deci nu te teme să spui sincer ce e în inima ta. Bune, rele, sunt sentimentele tale și trebuie să le recunoști, fără să te gândești ce va spune lumea. O declarație de dragoste făcuta acum ar putea primi un răspuns pe măsură, pentru că ai putea avea surpriza să descoperi că și cel căruia îi adresezi aceste cuvinte simte la fel pentru tine. Merită să arăți ce simți și să-ți demonstrezi dragostea la modul cel mai vizibil posibil!

Horoscop 15 aprilie 2017 – Taur

Te superi fără motiv pe glumele desantate ale unui amic care spune vrute și nevrute, dar fără nicio intenție negativă. Se folosește de cinism, de ironie, de farse doar pentru a se simți el bine, fără să-și dea seama că atitudinea lui cam ușuratică, de fapt, poate leza pe alții, printre care și pe tine. Atacurile sale la persoană sunt simple glume, nu te supăra! Replicile sale se vor a fi doar amuzante, nicidecum critice, ca atare nu pune la suflet nimic din ceea ce-ți spune. Mai degrabă îi răspunzi cu aceeași monedă, ca să vadă și el ce simți tu. Recunoaște că cel din fața ta doar o face pe nebunul și se manifesta liber doar din nevoia de a se distra și atât!

Horoscop 15 aprilie 2017 – Gemeni

Se știe că ești un justițiar neînfricat atunci când în joc sunt adevarul, dreptatea, cinstea. Azi ai ocazia să te ridici pentru aceste valori în care crezi și lupți cu mult curaj până la victoria finală. Fie că lupți pentru drepturile tale, fie că te folosești de aceste arme pentru a face altcuiva dreptate, te simți puternic în această postură. Tu ai la dispoziție mijloace incontestabile prin care poți scoate adevărul la lumină, deci ridică-te pentru un scop nobil sau umanitar, pentru cei care nu au forța de a-și face singuri dreptate, pentru cei defavorizați sau mai puțin norocoși. Le vei câștiga recunoștința pentru totdeauna!

Horoscop 15 aprilie 2017 – Rac

Fiecare pas pe care îl faci îți confirmă din ce în ce mai bine victoria către care te îndrepți. Vin în fiecare clipă noi și noi detalii care contribuie la reușita cea mai mare care te așteaptă la capăt. Ești foarte motivat să duci mai departe acel plan care evoluează foarte bine! Etapă după etapă, construiești un succes de toată frumusețea, de aceea nu trebuie să scazi ritmul nici un moment. E un succes care se ridică lent, picătură după picătură, dar deja se vede clar încotro merg lucrurile, perspectivele fiind mai mult decât promițătoare. Nu te oprești din mers ci menții același ritm constant și bun de înaintare!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 aprilie 2017, pentru toate zodiile, îl găsiți pe ACVARIA.

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.