Home Diverse Horoscop 22 februarie 2016. Vezi ce-ți rezervă zodiacul pentru luni!

Horoscop 22 februarie 2016. Vezi ce-ți rezervă zodiacul pentru luni!

4 min read
0
0
5
Horoscop 22 februarie 2016

Horoscop 22 februarie 2016
Horoscop 22 februarie 2016. Vezi ce-ți rezervă zodiacul pentru luni, 22.02.2016!

Berbec

E nevoie de o contribuție solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găsești o cale de a-i convinge și pe alții care au ceva de oferit să ți se alăture. Dacă își unesc mai mulți forțele în același sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mandrie și un motiv de imensă satisfacție să descoperi cât de mulți oameni deosebiți vin alături de tine, umăr la umăr, pe cine te poți baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acțiuni încep să se întrevadă. Poți arăta deja lumii ce a ieșit concret din colaborarea voastră.

Taur

Te simți onorat să te afli în preajma unei persoane cu multă experiență de la care ai multe de învățat. Că e un curs de specializare sau doar o lecție de viață furată din zbor, îți place să asculți povețele celor mai în vârstă. Îți recunoști neștiința în anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat până ajungi la nivelul acestuia, ca atare vei face tot posibilul să absorbi ca un burete tot ce îți împărtășește. Nu e o rușine să admiți că înca nu știi ceva; în fond, omul cât traiește învață.

Gemeni

Dacă proiectul la care muncești evoluează mai lent decât te-ai fi așteptat, nu te enerva și nici nu-ți pierde răbdarea, pentru că nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar și din acest ritm încetinit tu ai ceva de învățat, poate e de fapt cel mai eficient ritm în care pot evolua lucrurile, pentru că, dacă te-ai grăbi, ai face o mulțime de gafe. E chiar e în beneficiul tău să nu te grăbească nimeni de la spate, pentru că rezultatele finale vor fi mult mai bune când ai timp suficient la dispoziție. Posibil ca șeful să vină cu atât de multe pretenții și instrucțiuni, încât din cauza lor ți se pare că bați pasul pe loc, dar e mai bine să-l asculți!

Horoscopul de luni, 22 februarie 2016, pentru celelalte zodii îl găsiți AICI.

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.